Wednesday, October 04, 2006

Enade vi stå söndrade vi falla! Eller?

Idag var jag på nyheterna i SVT:s Östnytt i ett inslag om Oxelösunds ovissa samt instabila framtid i fyra år framöver. Se inslaget Vänstern får nobben (s) ser åt högerDet stod i bildtexten att jag är gruppledare, men TV-teamet har gått händelserna lite i förväg. Det är jag inte förrän den nya fullmäktigegruppen tillträder i November. Tills dess är fortfarande Emil Carlsson gruppis för vänstern, jag hoppas att jag kan axla hans mantel. Självklart ska vi i lokalföreningen byta ordförande vid årsmötet i Mars. Dock blir situationen sådan att jag tyvärr får sitta på dubbla stolar i någon månad till, så att valberedningen och partiföreningen kan hinna att ta fram kandidater i tid.

2 comments:

Johan Norén (UP) said...

Sossarnas agerande är mycket märkligt. Som att inte folk var förbannade, irriterade och tycker att sossarna var maktfullkomliga innan...

Jag hoppas ni har power nog att fälla sossarna i några viktiga frågor för att markera att dom inte kan agera hur dom vill.

Det är nu ni ska visa eran styrka och bevisa att ni kan vara starka i opposition.

nicklas eriksson said...

Hon Benita lät som en typisk lögnaktig sossetant som efter att allt hon sagt visar sig vara en lögn får gå ut och gråta och vädja om att bli förlåten!

"Vi håller våran vänsterkant stenhårt..." Please! Det enda som är vänster med sossarna under Sahlin och MSU-Luciano är deras vänsterfötter!