Friday, March 16, 2007

Alliansen kommer att bli bekämpad!Alliansen will be defeated
Only you can make it happen!


Jag hittade den här filmsnutten på Exil-Oxelösundsbon Johan Perssons Blogg.
Den är betänklig, vi arbetare är vakna när borgarna sover.
Det stämmer, många bruksarbetare och vårdare jobbar andra tider än frertalet av de som stödjer den cyniska reaktionära högeralliansen. Vi kan jobba dygnet runt, med att bekämpa högerns taktik inför nästa val. Vi måste bilda opinion!

Bilden är från Lars Ohlys sommartal i Sörmländska Vackerby hage i år.

5 comments:

Nickersson said...

För fan, kamrat, har ni plats för mig och flera andra i ert parti?

Per NUders idiotiska internmail avslöjar mer om (s) partitopp än jag ville veta...

Patrik Renfors said...

Ja gärna du har ju bra åsikter. Jag läste en del om Nuders konstigheter, när det gäller t.ex att inte återställa A-kassan. Tyvärr har samma saker uttalats av Mona Sahlin.

Många fackliga kamrater vänder sig i graven när de får höra sådana konstiga uttalanden. Vi kan inte bekämpa alliansen genom att bli en blåkopia av dem.

En regering som menar att det är de arbetslösas ansvar att klara sysselsättningen och därför sänker a-kassan kan per definition inte vara för den svenska modellen. A-kassan, den ekonomiska politiken och kollektivavtalen är tätt förknippade med varandra. Har vi löntagare ingen A-kassafallskärm så får vi ta en kraftig lönedumpning. Det vet borgare, men är det även Nuders agenda?

Johan Persson said...

Jag vet faktiskt inte vem som gjort den. Jag hittade länken i en tråd på Kommunity.nu. Det spelar väl ingen större roll, agitation och propaganda är ett kollektivt ansvar.

Nickersson: Välkommen över kamrat!

Nickersson said...

Nuder ÄR borgare! Socialliberalismen är borgerlig!

Patrik Renfors said...

Du har så rätt, det måste vara tråkigt för de sossarna i hjärtat känner för den demokratiska socialismen. Det är ju ändå det som har varit er politik. Men som sagt var, det finns chans till att skriva i en medlemstalong till ett socialistiskt och feminstiskt vänsterparti.