Friday, May 09, 2008

Oh...vilken modern hemsida med filmklipp! Det är så tjugohundratal! Så res er upp i kamp nya medlemmar!Bli medlem vinn en resa med Vänsterpartiet i Oxelösund till Bryssel i höst!

Nästa år är det EU-val, därför ska vi på gruppresa till EU-parlamentet i höst.

[2008-05-06] Vänsterpartiet vill förändra, och det kräver att vi blir många. Med ditt stöd kan vi driva en tuffare feministisk och socialistisk vänsterpolitik. Vi vill förändra Oxelösund! Kom med och stöd vår kamp! Vinn en resa på kuppen! (5 resor lottas ut bland de nya medlemmarna)

Vänsterpartiet arbetar för ett feministiskt och socialistiskt samhälle, där vårt generella välfärdssystem ska garantera allas rätt till ett bra liv.
Att klyftorna växer är inget av naturen givet. Det är en utveckling som har politiska orsaker, och den går att förändra. Vi vill alla arbeta för ett Oxelösund där orättvisorna minskar och på sikt elimineras.

Vi vill skapa ett samhälle där människor tillsammans beslutar om hur samhällets resurser ska användas. Ett samhälle där jämställdhet, solidaritet, jämlikhet och ett rättvist miljöutrymme är vägledande.

Fortfarande kvarstår viktiga behov att tillgodose inom vård, omsorg, kultur, fritid, boende och skola. Vi i vänstern arbetar för att bygga ett samhälle grundat på alla människors lika värde, oavsett kön, etnicitet, funktionshinder, ålder, religiös åskådning eller sexuell läggning.

Detta är vårt långsiktiga mål som vi bevakar vid varje enskilt kommunalt ärende.

Kom med och stöd vår kamp för en än mer solidarisk kommun och värld. Vinn en resa till bryssel med oss på kuppen!

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM! (Obs vänsterpartiet i Oxelösund subventionerar även medlemspriset till 200 kronor och hundra för studerande och pensionärer.)
No comments: