Friday, September 22, 2006

Grundurade högerväljare kommer snart att inse misstaget!

Så mycket jobb, så mycket slit och så mycket olycklig samt otäck fartvind från rikshögervindarna även i kommunen. Som jag sade i förra inlägget, så är Oxelösund fortfarande ett starkt vänsterfäste med 55 % röstandelar på (s) + (v).

Men visst känns det orättvist efter att ha fått en bra solidaritetskänsla och efter att ha fått så positiva vibbar från torg, skolpresentationer och andra evenemang i vår kommun. På bilden ses partistyrelsens Vu-ledamot Mats Einarsson (v).

3 comments:

Anonymous said...

Ett tips till dig Patrik Renfors är att inte kalla väljare "grundlurade". Von oben-attityder kommer aldrig vinna tillbaka väljare.

Patrik Renfors said...

De är grundlurade, högern har haft en kosmetika på sitt budskap där de säger sig vilja värna kollektivavtalen och arbetsrätten. Se bara hur det ser ut i verkligheten i inlägget ovan.

Gunnar said...

Om högern till exempel avskaffar LAS, fastän de säger att de inte vill det, har jag som högerväljare mycket riktigt blivit lurad. (Även om jag vill luckra upp LAS.)

Det går inte att köra över folket bara för att man är övertygad om att man själv har rätt. Detta har Moderaterna med flera förstått. Kalla det kosmetika om du vill.